Ziua fericirii

În 2012, Organizația Națiunilor Unite a declarat ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FERICIRII pe 20 martie, iar cu această ocazie, Asociația Tineretul ONU – filiala Craiova, a demarat anul acesta o campanie de informare cu privire la această zi internațională. Prin intermediul acestei iniţiative frumoase am dăruit  trecătorilor câte un „smiley face”. M-am bucurat mult că oamenii au fost receptivi și au primit cu zâmbetul pe buze această activitate la care am pus suflet și creativitate ca totul să iasă bine împreună cu toți cei implicaţi în organizare. A face parte dintr-o echipă care împărtășește cu tine același scopuri, perspective și dorințe înseamnă o realizare enormă atât pentru tine ca persoană, dar și pentru cei cărora adresăm aceste iniţiative.

Suntem fericiți atunci primim și dăruim zâmbete, suntem fericiți atunci când vedem că oamenii se ajută reciproc, când vedem bunătate, când reușim în ceea ce ne-am propus, iar când ajutăm o persoană simțim acel sentiment plăcut ca și când ne-am face nouă un bine, dar nu, este sentimentul că avem puterea de a ajuta și de a oferi un sprijin, o speranță și de a îndeplini o dorință.

Te-ai gândit vreodată că a fi fericiți înseamnă să râdem, iar o zi în care nu râdem este o pierdută, o zi mai puțin din viața noastră? Haideți să creăm din fiecare zi un motiv de bucurie și să nu uităm niciodată să zâmbim!

ȘTEFANIA DOBRE

Leave a Reply