Moot Courts

Ești student la Drept? Dorești să trăiești experiența unui avocat sau judecător? Participă la proiectul „Moot Courts”, vineri, 15 mai, la Facultatea de Drept și Ştiințe Administrative.

Înscrie-te până pe 9 mai la proiect completând următorul formular: http://goo.gl/gFTwpa
Activitatea are ca scop îmbunătățirea cunoştinţelor de drept internaţional şi de drepturi ale omului, dar mai ales, aplicarea cunoştinţelor dobândite în cadrul facultăţii precum şi familiarizarea cu procedurile instanţelor judecătoreşti şi exersarea abilităţilor de retorică şi argumentare structurată.
Proiectul „Moot Courts” este organizat de Asociația Tineretul ONU – filiala Craiova și este adresat studenților de la Facultatea de Drept care doresc să trăiască experiența unui avocat sau judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

La finalul proiectului, toți participanții vor primi diplomă. Mai mult, cei care se evidențiază în cadrul activității vor avea oportunitatea de a dobândi un stagiu de practică la un birou de avocatură din Craiova, iar la final li se va elibera o adeverință care să ateste acest lucru.
Taxă participare: 10 lei

Leave a Reply