Photo Laundry

   UN Youth Association of Romania- Craiova Branch "Tineretul ONU" Photo Laundry este un proiect internațional de fotografie, organizat pentru prima dată în Saint-Petersburg, în 2010. Acest eveniment a fost purtat în 40 orașe din șapte țări diferite, și a înregistrat peste 90 000 de participanți.
Asociația Tineretul ONU – filiala Craiova în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, a adus proiectul și în orașul nostru, acesta bucurându-se de un succes remarcabil.
Expoziția s-a desfășurat sub forma unor fire, peste care au fost prinse mai multe ilustrate. Cu ajutorul imaginilor, au fost expuse locuri cunoscute sau mai puțin cunoscute din țară, cât și din afara ei. O particularitate a evenimentului este interactivitatea, de aceea, trecătorii au putut lua acasă o fotografie din cele expuse, în schimbul uneia de-a lor.
În ciuda faptului că a fost prima ediţie a evenimentului, acesta a primit un răspuns pozitiv din partea participanţilor cât şi a trecătorilor, ajungând subiect de reportaj la mai mult de trei televiziuni locale.
Ca şi în anul precedent, Photo Laundry 2014 s-a bucurat de popularitate în rândul comunității locale. Totodată, pasionații de arta fotografică au avut oportunitatea de a participa la concursul „Craiova Capitală Culturală a Fotografiei”. Această ediție a fost desfășurată cu sprijinul Casei de Cultură Traian Demetrescu.

Leave a Reply