Post 2015

   Evenimentul „Post 2015: Perspective de dezvoltare pentru tineret” vine ca un rezultat al obiectivelor Națiunilor Unite de a reduce șomajul la nivel global, până la sfârșitul anului 2015. În deschidere au vorbit delegați de tineret ai României. Scopul activității a fost de a-i învăța pe participanți cum să-și facă un cont profesional pe rețelele sociale și de-ai îndruma spre mediul online care îi va ajuta să se promoveze respectiv, să dobândească un loc de muncă bine plătit.
„Post 2015” a fost organizat de către Asociaţia Tineretului ONU – filiala Craiova, EESTEC Craiova și Asociația Evolve. Evenimentul s-a desfășurat la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, între 27 și 28 februarie 2014, începând cu ora 10:00. Cursanții au avut oportunitatea de a desprinde și alte modalități prin care se pot face vizibili online în rândul angajatorilor, precum și diferite tehnici de branding personal.
“Post-2015: Perspective de dezvoltare” a reprezentat a doua etapă a conceptului „Excel By The Power of Word”, derulat în cadrul proiectului cadru „De la Comunități la Comunitate”, finanțat de programul „HEINEKEN Pentru Comunități” și dezvoltat de PR Pătrat cu sprijinul JCI Craiova.

Leave a Reply