TicTech

   Evenimentul a avut ca scop să le ofere participanților o gamă cât mai variată a tipurilor de prezentări. „TicTech” a fost organizat de EESTEC Craiova, Asociaţia Tineretul ONU, filiala Craiova și Asociația Evolve.
Studenții de la facultățile de Litere, Automatică, Fizică, Drept, Agronomie, Medicină și Farmacie ale Universității din Craiova au participat la cursuri timp de două zile, motivați fiind de dorința de a descoperi lucruri noi, de a a-și îmbunătăți informațiile legate de domeniul computerizat. Activitatea s-a desfășurat în cadrul sediul facultății de Automatică, alături de trainerii EESTEC LC CRAIOVA.
,,TicTech” a reprezentat prima etapă a conceptului „Excel By The Power of Word”, derulat în cadrul proiectului cadru „De la Comunități la Comunitate”, finanțat de programul ,,HEINEKEN Pentru Comunități” și dezvoltat de PR Pătrat cu sprijinul JCI Craiova.
„Excel by the Power of Word” a reprezentat o idee conturată de cele trei organizații non-guvernamentale craiovene și a fost continuată cu etapa a doua în perioada 27-28 februarie, „Post2015”, în care cursanții au avut ocazia să își însușească elementele de branding online.

Leave a Reply